KRVAVEC ZIMA 2020

Krvavec zimovanje 2020

 

Krvavec, centar blagostanja sa svojom ponudom tokom cele godine, privlači sve ljude raznih starosnih doba željnih opuštanja. Dugogodišnja tradicija zimi Krvavec svrstava među najveća i najpopularnija skijališta u Sloveniji, a leti se pretvara u gostoljubivu oazu za porodice, planinare i bicikliste. Na planini Krvavec se nalazi skijalište sa veoma dobro očuvanim ski stazama na nadmorskoj visini od 1450m do 1971m. Ima 30 km ski staza i preko 100 sezonskih ski dana.

Veliki broj obeleženih staza sa različitim poteškoćama povešće vas oko vrha planine Krvavec, a zadivljujući pogled će vas ostaviti bez daha. Od šarenih livada Gospinca do Kriške planine, sve do vrha Korena, a zatim ponovo dole do Tihe Doline, gde možete ponovo napuniti baterije na Plaži Krvavec koja predstavlja centar okupljanja svih turista.

Na planini Krvavec se nalazi i najveći biciklistički park u Sloveniji sa 30 km markiranih biciklističkih staza i spustova koji nudi najveći pad nadmorske visine među svim Biciklističkim parkovima u Sloveniji. Pogodan je za iskusne bicikliste i za početnike. Jedan je od 20 vodećih evropskih biciklističkih parkova koji su spojeni u okviru GravitiCard-a.

 

 

Izdvajamo iz ponude

Siviri

Opis Sivirija 

Evropski Gradovi

Putovanja  autobusom

Italija

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In ut eleifend mauris. Aliquam blandit nisl vitae molestie blandit. Vivamus vestibulum felis in commodo hendrerit.
Call Now ButtonPozovite nas