GRCKA LETO 2020

POLIHRONO

POLIHRONO LETO 2020

Polihrono je malo turističko mesto sa dugom peščanom plažom i postepenim ulaskom u vodu i idealno je za porodično uživanje. Jedno je od najomiljenijih letovališta za turiste iz naše zemlje.

Put do Polihrona

Krećete se autoputem od Beograda, pa zatim nastavljate autoputem preko Niša i Leskovca, kroz Grdeličku klisuru do graničnog prelaza Preševo. Kroz Srbiju imate četiri naplatne rampe. Kada pređete u Makedoniju, nastavljate da idete autoputem Kumanovo – Skoplje (ne ulazi se u Skoplje), Veles do graničnog prelaza Bogorodica Evzoni. Kroz Makedoniju imate četiri naplatne rampe, na svakoj naplatnoj rampi plaćate po 1,5 eur. Kada udjete u Grčku pratite putokaz za Thesaloniki (Solun), zatim pratite putokaz Ring Road (obilaznica oko Soluna). Kada izadjete na Ring Road, na dalje pratite putokaz Halkidiki. Kada prođete Solun i dalje pratite putokaz Halkidiki, naići ćete na kružni tok između mesta Kasandrija i Kalitea. Iz kružnog toka izlazite levo ka mestu Kalitea i nastavljate da pratite glavni put do Polihrona.

Polihrono je malo turističko mesto sa dugom peščanom plažom i postepenim ulaskom u vodu i idealno je za porodično uživanje. Jedno je od najomiljenijih letovališta za turiste iz naše zemlje. Nalazi se na oko 100 km od Soluna, na prvom “prstu” Halkidikija – Kasandri, na obali kristalno čistog zaliva Toroneos i  nalazi se 98 km jugoistočno od Soluna. Polihrono je malo turističko u kome živi oko 1000 lokalnih stanovnika Današnji Polihrono osnovan je u 11-om veku, nedaleko od mesta gde je postojao antički grad Neapolis, i dobio je ime Polihrun (sa puno boja) zbog više različitih vrsta cveća koja su rasla na tom potezu.  Polihrono ima peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, što je pogodno za decu. U Polihronu je šetalište duž obale, ima dosta taverni, supermarketa, prodavnica, pekara, hotela, kafića…

Siviri

Opis Sivirija 

Evropski Gradovi

Putovanja  autobusom

Italija

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In ut eleifend mauris. Aliquam blandit nisl vitae molestie blandit. Vivamus vestibulum felis in commodo hendrerit.
Call Now ButtonPozovite nas