PROLEĆNA PUTOVANJA

Madrid 2020

Madrid 2020

MADRID-TOLEDO-SEGOVIA-SAN LORENCO DE EL ESCORIAL 2020

Kranjska Gora zimovanje 2020

Kranjska Gora je gradić podno Julijskih alpa, od Italije i Austrije udaljena tek 6 km. Mesto je veoma poznato skijalište. Drugo najveće posle Mariborskog Pohorja. Kranjska Gora nalazi se na 800 m nadmorske visine. U turističkoj ponudi (zimskoj) nudi: dnevno i noćno skijanje, sankalište, prirodno i umetnicko klizalište, škola skijanja i bordanja, iznajmljivanje skijaške opreme itd. Skijaško područje: Kranjska gora, Podkoren. Skijalište se nalazi od 785 – 1.623 m nadmorske visine.

Wellnes i spa na Kranjskoj Gori

Hoteli na Kranjskoj Gori nude bogate programe wellnes i spa. Centar za relaksaciju hotela Kompas u svojoj ponudi ima zatvoreni bazen i dečiji bazen sa toboganima, dve finsku saunu sa kristaloterapijom i hromoterapijom, masažni bazen sa pogledom na Julijske Alpe, parno kupatilo kao razne vrste masaže. Velnes Larix koji se nalazi u hotelu Ramada Resort je bazenski kompleks sa oko 400 m2 vodenih površina. Jedinstveni akva park u sred skijališta. Velnes Larix ima bogate sardžaje poput zatvorenog bazena sa vodom zagrejanom na 30 stepeni, dečijim bazenom, specijalnim whirlpool-om sa temperaturom vode od 36 stepeni i četiri saune (dve finske, turska i infrared).

 

Siviri

Opis Sivirija 

Evropski Gradovi

Putovanja  autobusom

Italija

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In ut eleifend mauris. Aliquam blandit nisl vitae molestie blandit. Vivamus vestibulum felis in commodo hendrerit.
Call Now ButtonPozovite nas